Suomalaista laatua

Suomen Laatuperintä on 100 % suomalainen perintätoimisto. Toiminnan takana on ammattitaitoinen, palveluhenkinen ja perinnän hyvin osaava henkilöstö. Perintämenettelyt niin kuluttaja- kuin yritysperinnässäkin ovat tulleet tutuiksi vuosien myötä. Asiakaslähtöinen toiminta ja kokemus eri toimialoilta takaavat luotettavan sekä laadukkaan palvelukokonaisuuden.

Meillä osataan

Liiketoiminnan keskeisenä ajatuksena on asiakaslähtöisyys ja asiakkaiden tarpeisiin sovitetut ratkaisut. Suomen Laatuperintä panostaa laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen palveluun. Meihin on helppoa ja vaivatonta ottaa yhteyttä.

Ilo palvella

Asiakaspalvelijamme auttavat teitä mielellään kaikissa asioissa. Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta toteuttaa asiakkaan tarpeisiin sovitetut ratkaisut joustavan perintäohjelman avulla. Hoidamme myös riita-asioita kokemuksella ja onnistuneesti.

Asiakaspalvelua saat suomen lisäksi ruotsin ja englannin kielellä.

Ota meihin yhteyttä, niin tehdään sinunkin yrityksellesi joustava perintäpalvelupaketti, jonka avulla rahan kierto saadaan nopeutumaan ja voit keskittyä oman liiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Alan ammattilaiset apunasi! Liity yhä kasvavaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!