Suomen Laatuperintä Oy

Perintäpalvelua asiakkaan hyväksi

Perintätoimisto, joka tarjoaa tehokasta ja asiakaslähtöistä perintäpalvelua


Tarjoamme toimiviksi todetut perintäpalvelut, jotta sinun ei tarvitsisi itse huolehtia saataviesi perään

Suomen Laatuperintä on luotettavana ja tehokkaana tunnettu perintätoimisto, jolla on käytössään toimivat ja joustavat perintäpalvelut, joiden avulla saat perittyä erääntyneet maksut asiakkailtasi. 


Nämä palvelut mahdollistavat, että voit itse keskittyä huolettomammin oman liiketoimintasi pyörittämiseen, sillä saatavien perintä jää alan ammattilaisille – meidän käsiimme. Pyrimme saamaan maksamattomat velat yrityksellesi mahdollisimman nopeasti, jolloin velkaa ei kerry mittavasti niin sinulle saatavaksi kuin velalliselle maksettavasti.  Hyvä kumppani sekä toimeksiantajalle että velalliselle

Tavoitteenamme on toimia aina siten, että vaikka asiakkaallasi on maksuvaikeuksia, asiakkuus ei pääty, vaan perintä hoidetaan molemmille osapuolille joustavalla tavalla niin että asiakassuhdetta on mahdollista jatkaa. 

Tavoitteemme on olla myös hyvä kumppani itse velalliselle. Molemmat osapuolet, sekä toimeksiantaja että velallinen, ovat meille tärkeitä. Toimintaan pyritään löytämään molempia osapuolia tyydyttävä ratkaisu.


Katso seuraavasta, miten voimme auttaa perittävien saannissa ja ota yhteyttä, niin laaditaan yhteistuumin  yritystäsi parhaiten palvelevat ratkaisut. Palvelemme asiakkaitamme myös englanniksi ja ruotsiksi.


Nämä perintäpalvelut ovat käytettävissäsi

Vapaaehtoinen perintä, oikeudellinen perintä, yritysperintä, puhelinperintä, jälkiperintä sekä laskutuspalvelu- ja huomautuspalvelu.


Vapaaehtoinen perintä perustuu maksumuistutukseen ja maksusuunnitelmaan ja oikeudelliseen perintään siirrytään puolestaan tuloksettoman vapaaehtoisen perinnän jälkeen. Siinä saatavia peritään oikeusteitse tai ulosotossa. 


Yritysperintä on perintäpalvelu yritykseltä yritykselle. Puhelinperintä, joka on erikoisosaamisemme ytimessä, kuuluu aina jokaiseen palveluumme. Jälkiperintä tulee kyseeseen silloin kun velallinen on esimerkiksi tilapäisesti maksukyvytön ja varmistamme ettei saatavasi pääse vanhenemaan. Jälkiperinnän aikana myös kirje -ja puhelinperintä kotiuttaa saatavasi tehokkaasti.

Laskutuspalvelussa laskujen käsittely ei perintä perintä hoituu kauttamme aina laskun lähettämisestä mahdolliseen perinteen perintään ei perinteen asti. Lue lisää palveluistamme ja anna meidän auttaa

Katso jokaiselta palvelukohtaiselta sivulta tarkemmin mitä mahdollisuuksia eri perintätavat voivat tilanteeseesi tarjota. Toki voit myös vaikka saman tien ottaa meihin yhteyttä, niin kerromme lisää kiinnostuksesi mukaan ja räätälöimme halutessasi palvelut tarpeisiisi sopiviksi.


Olemme kumppani, joka auttaa ja johon voit tukeutua, kun oma aika ja osaaminen eivät riitä maksumuistutuksiin sekä erilaisiin perintään kuuluviin kuvioihin. Perintätoimistomme sijaitsee Vantaalla, mutta luonnollisesti toimintatapamme mahdollistavat palvelun saatavuuden asiakkaillemme koko Suomen alueella.